OSTEBE

OSTEBE

.....RECE CA MORTU......

.....RECE CA MORTU......

joi, 3 februarie 2011

Tatuaje pentru …cladiri

Cei care isi petrec ceva mai mult timp in orasele mai mari ale Romaniei au vazut cu siguranta peretii cladirilor zugraviti cu cele mai interesanta semne ori imagini. Si asta fara sa fie vreo mana profesionista la lucru, ci doar cu ajutorul celor care tatueaza cladirile.

Fie ca vrem sau nu, asta este o forma de exprimare artistica, ca de altfel si tatuajele clasice. Grafiitul este considerat de mai multi ca fiind tatuaje pentru cladiri, ziduri sau poduri. Putini stiu insa faptul ca multe dintre tatuajele de acolo au insemnatate, fiecare loc are bucatica lui de istorie.

Totusi, pana si tatuajele arata bine doar pe anumite persoane si asta in anumite parti ale corpului. E la fel si cu cladirile. Nu stiu in ce masura ti-ar placea o cazare in Timisoara , de exemplu, care sa fie tatuata cu grafiti.

Tatuaje pentru echipe ?

Echipele se formeaza in foarte multe medii. Chiar si la lucru te poti afla in cadrul unei echipe. Fie ca esti intro echipa de mecanici si montati piese auto sau realizati motociclete, fie ca te aflii intr-o echipa de airsoft si incercati sa deveniti nr 1 la asa ceva ( asta intra mai degraba la activitati team building ), exista o stransa legatura, care se poate “semna” prin intermediul tatuajelor.

Pe langa asta, tatuajele mai pot fi semne de iubire. Un fel de “verighete pe piele”. Unul dintre cele mai misto modele de tatuaje despre care am auzit pentru un cuplu ar fi :

- unul dintre parteneri deseneaza o aripa de inger pe omoplatul stanga in timp ce celalalt o tatueaza pe cel drept. Nu trebuie sa fie niste tatuaje foarte mari, ceva mic si simpatic; importanta e semnificatia;

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

OSTEBE TATTOO

OSTEBE TATTOO

Schita de tatuaj

Schita de tatuaj

tattoo 1

tattoo 1

tattoo 2

tattoo 2

TRUSA COMPLETA PT TATTOO SHAMEER STILE

TRUSA COMPLETA PT TATTOO SHAMEER STILE

Schita tattoo 2

Schita tattoo 2

Schita tattoo 3

Schita tattoo 3